CONSULT VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG


Consult
  • Voor patiĆ«nten die een complementaire integrale therapie zoeken, waaronder homeopathie
  • Voor lichamelijke en ook psychische klachten.
  • Aandacht voor het immuunsysteem en de energiehuishouding.
  • Er zijn zeer veel onderwerpen die ik in de praktijk tegenkom. Zowel bij volwassenen als bij kinderen. Acute klachten, maar nog meer chronische gezondheidsproblemen. Er kan een lange lijst van onderwerpen, klachten, ziektebeelden worden opgesteld. U kunt mij hierover altijd raadplegen.
Als arts, voor algemene integrale geneeskunde maak ik gebruik van alle veilige en effectieve behandelmethoden waaronder complementaire middelen.

Het Consult
Algemene medische activiteiten. Anamnese - het verhaal: in het levensverhaal van de patiƫnt zijn kwalen en ziekten niet louter losse incidenten. Prognose. Bespreking, de beste behandeling in samenspraak.

Vergoeding Consult
U kunt uw nota indienen bij uw ziektekostenverzekeraar via de aanvullende verzekering.
Actueel
"14-08-2017, Zwitserland besluit om o.a. Homeopathie in het basispakket op te nemen"
De ECHAMP (= Europese Organisatie voor Homeopathische en Antroposofische Geneesmiddelen) bericht dat Zwitserland na een proefperiode van 5 jaar besloten heeft om per 1 augustus 2017 vier alternatieve geneeswijzen in het basispakket op te nemen. Die 5 jaar waren bedoeld om vast te stellen of deze methoden wetenschappelijk voldoende onderbouwd konden worden. En dat bleek derhalve ruim voldoende voor de homeopathie, antroposofie, Chinese kruidengeneeskunde en traditionele fytotherapie. Dit kan als een doorbraak en voorbeeld worden gezien voor de westerse medische wereld.

HOME